Over ons

Met ruim 10 jaar ervaring in de bouw is er begin 2014 de stap gezet om een eigen bedrijf te starten. Wij zijn het middelpunt van de (ver)bouwing, zodat wij in goed overleg en in samenwerking met professionele onderaannemers elk project kunnen realiseren.

Actieve betrokkenheid met u als klant is bij ons van groot belang en met deze persoonlijke benadering hopen wij tot een succesvol resultaat te komen. We denken met u mee en maken gebruik van ons eigen netwerk van specialisten. Dit alles zal leiden tot een hoogwaardig eindresultaat. Elke dag maken we ons er sterk voor om de verwachtingen van u als onze klant te overtreffen.

U vindt op onze website een overzicht van verschillende bouwstijlen en een overzicht van gerealiseerde projecten. Wij hopen dat u een aardige indruk krijgt over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden.

Gecertificeerd leerbedrijf

Wij zijn door SBB erkend als een gecertificeerd leerbedrijf voor opleidingen zoals assistent bouwen, wonen en onderhoud, leerwerktraject voor timmeren, metselen en bouw en infra en allround timmerman.